ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ!

📌 Συνεχίζοντας τον δρόμο της μεθοδικότητας και της αναβάθμισης ο σύλλογος μας ανακοινώνει την συνεργασία για ακόμα μια χρονιά με το σύστημα υγείας #ΠΑΡΟΝCLUB ένα άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο, ιατρικό, επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό, συστήματος υγείας που διενεργεί σειρά από ιατρικές εξετάσεις απολύτως απαραίτητες για την ασφαλή άθληση τόσο παιδιών όσο και ενηλίκων που αθλούνται συστηματικά!!

Το ΠΑΡΟΝCLUB.Α.Ο προσφέρει πλήρη ιατρικό έλεγχο στους αθλητές και στα μέλη τόσο των Ακαδημιών όσο και τις Αντρικής μας ομάδας #Κοψαχείλα..!

ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

  • Ηλεκτροκαρδιογράφημα και κλινική εξέταση από καρδιολόγο στις εγκαταστάσεις της ομάδας.(Λήψη ιστορικού, μέτρηση συστολικής και διαστολικής πίεσης, μέτρηση παλμών, θερμομέτρηση, οξυμέτρηση για έλεγχο της ποσότητας οξυγόνου του αίματος.)
  • Δημιουργία ιατρικού φακέλου με το ιστορικό και τις εξετάσεις του κάθε αθλητή.
  • Ιατρική Σφραγίδα καρδιολόγου σε Κάρτα Υγείας Αθλητή.
  • Χορήγηση βεβαίωσης άθλησης καθώς και σχολικών βεβαιώσεων στους αθλητές.
  • Ιατρική βεβαίωση Covid-19 για είσοδο σε αθλητικές εγκαταστάσεις όπου κατά την ημέρα της κλινικής εξέτασης ο αθλητής δεν εμφάνισε συμπτώματα πυρετού, βήχα, δύσπνοιας, πονόλαιμου, κόπωσης, μυαλγίας, ανοσμίας.

Στους αθλητές που θα συμμετέχουν στον καρδιολογικό έλεγχο, θα δοθεί ονομαστική κάρτα του Συστήματος Υγείας ΠΑΡΟΝCLUB εντελώς #ΔΩΡΕΑΝ για 1 χρόνο, που περιλαμβάνει μοναδικές ιατρικές παροχές, όπως:
> Ετήσιο Triplex καρδιάς (Δωρεάν)
> Έκτακτα περιστατικά 24 ώρες πρόσβαση (Δωρεάν)
> Οδοντιατρική κάλυψη (Δωρεάν καθαρισμός)
> Ετήσιος Προληπτικός Έλεγχος (Δωρεάν)
> Πελματογράφημα (Δωρεάν)
> Απεριόριστες Ιατρικές Επισκέψεις
> Απεριόριστες Διαγνωστικές Εξετάσεις
> Οφθαλμολογική Κάλυψη
> 24ωρο Ιατρικό Συντονιστικό Κέντρο και πολλές ακόμα παροχές σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους και αξιόπιστους ιδιωτικούς παρόχους υγείας.


****Στις παραπάνω εξετάσεις μπορούν να συμμετέχουν και τα μέλη της οικογενείας του κάθε αθλητή, εφόσον το επιθυμεί ο Σύλλογος και οι γονείς και εφόσον έχει δηλωθεί έγκαιρα η συμμετοχή!!!