ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ – ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ 0 – 1

Φιλοξενίες όπως της Ελευθερούπολης τιμούν τον Ελληνικό αθλητισμό. Η ομάδα μας θέλει να συνεχάρη την Ελευθερούπολη, ολόκληρη την διοίκηση , τον προπονητή της κύριο Αντωνίου αλλά και τους αθλητές της συγκεκριμένης ομάδας.

Πολύ μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Κοψαχείλα, με 1-0 στην νέα Ιωνία επί της Ελευθερούπολης, μία νεανική και παραδοσιακά δυνατή ομάδα της κατηγορίας, που αδικείται ξεκάθαρα από τη βαθμολογική της θέση.

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο η ομάδα μας με γκολ που πέτυχε από πολύ νωρίς κατάφερε να φύγει με τους τρείς βαθμούς.

Παραμένει έτσι αήττητη και με 14 βαθμούς και ισοβαθμεί πλέον στην κορυφή με τη Νέα Σμύρνη, ενώ η Ελευθερούπολη έμεινε στους 7 βαθμούς.

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 10′ ο Σουλοβάρι.

Τέλος να σημειωθεί η εξαιρετική διαιτησία Μπακογιάννη, Αθανασόπουλο, Νταρακλίτση.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Μπόνης, Μάμαλης (56′ Τσιβακούδης), Χαλκιαδάκης (77′ Βέττος), Παναγιώτου, Κατσούδας (70′ Ψυλλάκης), Σερδενές, Σταμάτης, Τηλιγάδης (46′ Συγγρός Ε.), Μωρίκης (70′ Μπίμπας), Βλογιαννίτης, Παπουτσής.

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ: Πετράκης, Φόνσος, Ιμπρο, Νεφρός, Τσίκος, Λουμίδης, Σουλοβάρι (84′ Γκιόλας), Κουρουβακάλης, Λύρας (56′ Γιουβρής), Τζουμάκας (71′ Μαντχάτ), Ασημακόπουλος (84′ Νούλας).