ΚΟΡΩΝΙΔΑ – ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ 1 – 3

Add Your Heading Text Here

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έδωσε η Κοψαχείλα Παλαιού που επικράτησε με 1-3 της Κορωνίδας.
μερικές νίκες δεν σου δίνουν μόνο 3 βαθμούς.
 
Τα σημερινά αστεράκια της Ακαδημίας είναι τα αυριανά αστέρια της Ανδρικής ομάδας
 
Είναι μεγάλη χαρά για τον όμιλο Κοψαχείλα όταν τα παιδιά της Ακαδημίας ξεκινούν να συμμετέχουν σε αγώνες με την ανδρική ομάδα και μάλιστα όταν κάνουν τόσο εντυπωσιακό ντεμπούτο όσο έκανε ο Γιώργος Καφετζής (2006).
 
Η παρουσία του στο παιχνίδι του Σαββάτου , απέναντι στην ομάδα της Κορωνίδας , απέδειξε για ακόμα μια φορά οτι τα παιδιά της Ακαδημίας μας έχουν ταλέντο και η εξέλιξη του οφείλεται στην μεθοδική και στοχευμένη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις από την έμπειρη ομάδα προπονητών καθώς και στον προσωπικό τους ζήλο να εξελιχθούν και να γίνονται συνεχώς καλύτεροι. 
Δεν είναι τυχαίο ότι τα περισσότερα παιδιά της Ακαδημίας μας αριστεύουν και στο σχολείο!
 
Ο Γιώργος Καφετζής είναι ένα από αυτά τα παιδιά και με την παρουσία του στην Ανδρική ομάδα συνέβαλε σημαντικά με την τεχνική του στην εξέλιξη του αποτελέσματος.
 
Συγκεκριμένα, κέρδισε πέναλτι για το πρώτο γκολ που έβαλε η ομάδα και με μια εκπληκτική ενέργεια εδωσε την ασίστ για το δεύτερο γκολ!
Συνολικα η ομάδα πέτυχε τρία γκολ!
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι τρία ακόμα παιδιά από την Ακαδημία μας συμμετέχουν με πολύ δυναμικές επιδόσεις στην ανδρική ομάδα, ο Στέλιος Φύτρος (γεν. 2005), ο Γιώργος Ζαφείρης (γεν. 2000 ) ο Στέλιος Μπατζάκας ( γεν. 2003 )