ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ – ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Την Τετάρτη 30/9 η Κοψαχείλα αντιμετώπισε εντός έδρας την ομάδα της Αγίας Παρασκευής για τον θεσμό του κυπέλλου και έχασε με 0-6.

Σε έναν αγώνα Κυπέλλου διαφορετικό από τους άλλους, πολλοί βιάστηκαν να κρίνουν την απόφαση των τεχνικών μελών της ομάδας της Κοψαχείλας  για την επιλογή της εντεκάδας.

Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι κάποιες φορές είναι καλό να θυσιάζει το αποτέλεσμα και να δίνει την ευκαιρία στους νέους  παίχτες της να έχουν σημαντική συμμετοχή στους αγώνες, γιατί μόνο έτσι θα αποκτήσουν εμπειρία και θα γίνουν η αυριανή βασική εντεκάδα .

Η Ακαδημία της Κοψαχείλας  αναδεικνύει συνεχώς νέους παίχτες, οι οποίοι ανταποκρίνονται επάξια στους αγώνες της αντρικής ομάδας, συμβάλλοντας πολλές φορές και στο αποτέλεσμα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στο γήπεδο και προσπαθούν να βελτιώνονται αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που τους δίνονται για συμμετοχή σε σημαντικούς αγώνες.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ζωή είναι ο πραγματικός αγώνας και το ποδόσφαιρο απλά ένα παιχνίδι, γι΄΄αυτό πρέπει να περνάμε καλά!