ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ

Την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την ένταξη του συλλόγου στο μητρώο αθλητικών συλλόγων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ανακοίνωσε η διοίκηση του Π.Α.Ο. ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ.

Η διοίκηση του ιστορικού σωματείου ενημερώνει τους φίλους και τα μέλη της οτι 23/12/2020 ολοκληρώθηκε η εγγραφή του σωματείου στο μητρώο αθλητικών φορέων της γενικής γραμματείας αθλητισμού.

Ο συγκεκριμένος θεσμός αποτελεί την επίσημη καταγραφή των αθλητικών ερασιτεχνικών σωματείων με προϋπόθεση την απόφαση της χορήγησης ειδικής αθλητικής αναγνώρισης στο άθλημα του ποδοσφαίρου την οποία ο σύλλογος μας κατέχει απο το 2016. Το άμεσο αποτέλεσμα της επιτυχημένης εγγραφής στο μητρώο δηλώνει την άψογη, νομότυπη λειτουργεία του συλλόγου μας σε όλα τα επίπεδα.

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια μας στηρίζουν, τον πρώην δήμαρχο και σήμερα βουλευτή μας Διονύσιο Χατζηδάκη και τον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Ιωάννη Φωστηρόπουλο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον βουλευτή μας Κωνσταντίνο Κυρανάκη , τον δημοτικό σύμβουλο του δήμου μας Παπακωστόπουλο Χαράλαμπο, τον πρόεδρο ΕΠΣΑ Παναγιώτη Δημητρίου καθώς και τον αντιπρόεδρο ΕΠΣΑ Άγγελο Νικολόπουλο για την βοήθεια τους στην εγγραφή του συλλόγου μας στο μητρώο. 

Όλη η οικογένεια του Π.Α.Ο. ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ εύχονται σε όλους καλά Χριστούγεννα με υγεία και κάθε ευτυχία.